Telefon: 0524-23456

Personal

Den operativa verksamheten leds av en föreståndare som är utbildad till socionom med fil mag i socialt arbete och steg 1 i systemisk/narrativ metod. Hon har lång erfarenhet av socialt arbete och psykiatri. Personalteamet är i nuläget 14 personer, inklusive gruppchef, psykiatrisjuksköterska och undersköterska/boendecoach. Vi har en trofast personalstyrka med stort engagemang, och vi satsar på kontinuerlig vidareutbildning.


Gullmarsgården


Sara

Föreståndare och verksamhetsansvarig

Kontakt: sara @ gullmarsgarden.se, telefon 0524-489990

Sara är ansvarig för Gullmarsgården. Hon är socionom med en fil mag. i socialt arbete. Sara har gärna en relation med alla boende och har en tydlig vision om att boendet alltid skall ge en personlig och individuell vård. Fråga, så försöker vi lösa det!
personal


Charlotte

Ställföreträdande föreståndare

Kontakt: charlotte @ gullmarsgarden.se, telefon 0524-23456

Charlotte har tillsammans med föreståndare Sara ansvar för kontakten med socialtjänsten. Så kontakta gärna henne för vidare information om du har några frågor för en kommande placering eller om din nuvarande placering.

Charlotte har över 10 års erfarenhet av branschen och hon är utbildad i sociologi och socialrätt. Hon arbetar dagligen ute i verksamheten för att vara väl integrerad i de boendes boendemiljö och vistelse hos oss.
Gullmarsgården

Rickard

Ägare

Kontakt: rickard @ gullmarsgarden.se, telefon 0524-489990

Rickard äger Gullmarsgården och har själv en gång arbetat som boendecoach på boendet. Idag har han en mer tillbakadragen roll och låter Sara och Charlotte sköta verksamheten.
personal


Anders

Psykiatrisjuksköterska

Kontakt: anders @ gullmarsgarden.se, telefon 0524-23456

Anders är sjuksköterska med psykiatri som specialitet. Han ser till att alla våra boende får sina mediciner på ett säkert sätt. Anders har lång erfarenhet inom yrket och är en klippa för alla anställda och boende.


 


Gullmarsgården


Barbro

Kokerska

Barbro är den som arbetat längst på Gullmarsgården, i mer än 20 år. I köket lagas allt från grunden, vi har till och med vår egen mysli. Man kan även som boende få välja önskerätter och Barbro bakar och lagar det mesta som går att önska sig.


Anna

Kokerska samt aktivitetsansvarig för Mötesplatsen

Anna arbetar mest i köket och där är hon fenomenal på att baka tårtor på allas födelsedagar under året, samtidigt som hon alltid möter alla med ett leende. Anna är även ansvarig för vårt aktivitetshus, Mötesplatsen, som är öppen två eftermiddagar i veckan. Där kan man spela bingo, lyssna på musik, träna, pyssla, spela dator etc.


 


Leila-1176Leila

Boendecoach

Leila har stor kunskap inom vårdyrket både ifrån Sverige och från sitt hemland, där hon arbetade som läkare. Leila är omhändertagande och gör ofta det lilla extra för våra boende, såsom en hårklippning eller något annat som man önskar.
irene


Irene

Boendecoach

Irene är utbildad undersköterska. Hon har arbetat under 16 år på Gullmarsgården och står för att bevara våra traditioner. Irene jul-och påskpyntar samt gör det fint på olika sätt runt om på Gullmarsgården. Vissa dagar hoppar hon in i köket och lagar mat också.
personal


Mehrab

Boendecoach

Mehrab är en omtyckt boendecoach. Han tycker om att rycka in i köket på kvällarna och göra god kvällsmat till de boende. Han arbetar aktivt med samtal på Gullmarsgården. Han är utbildad inom MI (motiverande intervju) vilket han aktivt använder sig av i sitt dagliga arbete.
Personal_kvadrat-1700


Tommy

Boendecoach

Tommy är utbildad undersköterska. Han arbetar aktivt med Gullmarsgårdens aktiviteter. Bland annat är han och simmar på Tumlaren samt har simundervisning med de som inte är simkunniga. Han skapar också meningsfulla arbetsuppgifter för de som så önskar.
personal


Sofia

Boendecoach

Sofia är utbildad undersköterska. Hon är en arbetsmyra som tycker om att hitta på saker med de boende. Sofia är trygghetsskapande och lugn som person.


Jar

Boendecoach

Jar är utbildad undersköterska och är lugn och trygg. Han arbetar nattetid. Under hans arbetstid på natten använder sig Jar av avslappnande musik i korridorerna. Detta har upplevts som mycket positivt och bidragit till minskning av oro och ångest för de boende.
medarbetare


Sven-Erik

Boendecoach

Sven-Erik är utbildad undersköterska men vidareutbildad i psykosocialt behandlingsarbete.
Han arbetar mestadels natt. På natten ser Sven-Erik till att det är ett lugnt klimat. Han har gärna samtal med de boende som upplever detta som ångestdämpande.


Om Gullmarsgården

Gullmarsgården erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att bemöta de boende på ett förtroendefullt sätt.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning. Hos oss upplever man Struktur, Trygghet, Relationer och Delaktighet. Vi ser människor förändras!

Mer om Gullmarsgården


Webbplatser inom verksamheten

Ur dagboken

 • renovering
  Fasadrenovering
  Under sommaren 2018 fick Gullmarsgården en ny kostym. Nya fönster har satts in...
 • växthuset prunkar
  Växthuset prunkar!
  Växthuset som vi byggde i början av maj är nu en fröjd att...
 • växthus Gullmarsgården
  Växthusbygge
  Nu bygger vi växthus på Gullmarsgården. Vi planerar att växthuset är klart inom...

Adress & hitta hit

Gullmarsgården
Gläborg 66
455 91 Munkedal

Tel: 0524-234 56
E-post: info[@]gullmarsgarden.se
Org.nr: 556794-4094

Hitta hit