Telefon: 0524-23456

Information till anhöriga

Anhöriga är välkomna till Gullmarsgården på bokade besök. Vi ser gärna att man som anhörig kommer och får ta del av sin anhörigs boende och liv på Gullmarsgården.

Besök bokar du genom att ringa Gullmarsgården, helst en vecka i förväg. Då får du också tips om resväg och reser du kollektivt har vi ofta möjlighet att möta upp vid hållplats/station. När du ringer får du också råd om vad du kan/inte kan ta med dig.

Inför besök får den boende bestämma vilken fika som ska bakas för besökarna. Det är uppskattat både av de boende och besökarna …. det kan vara mycket länge sedan den möjligheten fanns senast.

Om Gullmarsgården

Gullmarsgården erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att bemöta de boende på ett förtroendefullt sätt.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning. Hos oss upplever man Struktur, Trygghet, Relationer och Delaktighet. Vi ser människor förändras!

Mer om Gullmarsgården


Webbplatser inom verksamheten

Ur dagboken

 • renovering
  Fasadrenovering
  Under sommaren 2018 fick Gullmarsgården en ny kostym. Nya fönster har satts in...
 • växthuset prunkar
  Växthuset prunkar!
  Växthuset som vi byggde i början av maj är nu en fröjd att...
 • växthus Gullmarsgården
  Växthusbygge
  Nu bygger vi växthus på Gullmarsgården. Vi planerar att växthuset är klart inom...

Adress & hitta hit

Gullmarsgården
Gläborg 66
455 91 Munkedal

Tel: 0524-234 56
E-post: info[@]gullmarsgarden.se
Org.nr: 556794-4094

Hitta hit