Telefon: 0524-23456

Aktivitetsmöjligheter

Sysselsättning och utflykter

Förutom sina egna/dagliga sysslor att sköta erbjuds de boende flera aktiviteter. Som grupp eller på egen hand med sin kontaktperson i personalen. Utflykter sker regelbundet. 

Aktiviteter vid Gullmarsgården

Alla boende har möjlighet att använda Gullmarsgårdens aktivitetshus, Mötesplatsen. Där finns ett styrketräningsrum, pingisbord och biljardbord samt en biblioteks- och soffdel där man kan samlas. Personal finns på plats två eftermiddagar i veckan för gemensamma aktiviteter såsombingo, snickeri, handarbete, datorstund och plantering etc. Lummiga promenadstigar finns i byggnadens närhet. De boende blir tillfrågade om de vill följa med på exempelvis fisketur eller glasstur. Det finns också väl tilltagna gemensamma utrymmen där man kan titta på tv eller film eller spela spel tillsammans.

Sysselsättning utanför själva gården samt utflykter

Vi har också sysselsättningsmöjligheter i närområdet. Till exempel har vi avtal med anläggningen Tumlaren, som har både gym och simhall. Hit åker vi med de boende för att gymma, simma, basta, bada och bada havsbad.

Vi har även större utflykter flera gånger per månad. Under sommartid sker det varje vecka. Här finns det möjlighet för de boende att påverka valet av resmål. Det kan vara vandringsturer, bilturer, utflykter till närliggande utflyktsmål såsom Dalslands kanal, Nordens Ark med flera. Gullmarsgården har årskort på Nordens Ark och på Havets Hus. Fikastunden är oftast en uppskattad del av utflykten.

Placeringsrådgivning

Välkommen att kontakta oss om en placering. Vi rådgör gärna och svarar på frågor.
Telefon: 0524-234 56
Tillgänglighet: Kl. 08-21.

Boka plats här!

Här kan du som handläggare skicka in din platsförfrågan så kontaktar vi dig samma dag.

SSIL-omdömen

Vi deltar årligen i SSIL:s kvalitetsundersökning.

Här kan du se SSIL-omdömen för Gullmarsgården.

Om Gullmarsgården

Gullmarsgården erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att bemöta de boende på ett förtroendefullt sätt.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning. Hos oss upplever man Struktur, Trygghet, Relationer och Delaktighet. Vi ser människor förändras!

Mer om Gullmarsgården


Webbplatser inom verksamheten

Ur dagboken

 • renovering
  Fasadrenovering
  Under sommaren 2018 fick Gullmarsgården en ny kostym. Nya fönster har satts in...
 • växthuset prunkar
  Växthuset prunkar!
  Växthuset som vi byggde i början av maj är nu en fröjd att...
 • växthus Gullmarsgården
  Växthusbygge
  Nu bygger vi växthus på Gullmarsgården. Vi planerar att växthuset är klart inom...

Adress & hitta hit

Gullmarsgården
Gläborg 66
455 91 Munkedal

Tel: 0524-234 56
E-post: info[@]gullmarsgarden.se
Org.nr: 556794-4094

Hitta hit