Telefon: 0524-23456

Fasadrenovering

Under sommaren 2018 fick Gullmarsgården en ny kostym. Nya fönster har satts in för att skapa en bättre inomhusmiljö. Vi valde svensktillverkade fönster i precis den gamla stilen som Gullmarsgården alltid har haft. Fasaden blev ommålad på ett gammalt sätt med kalkfärg för att bevara fastighetens charm och kulturarv.

Vi valde att behålla den glada gula tonen på huset, som det haft från start.  Alla stuprännor har målats och balkongen har också setts över och fått nya färglager.

För att komma åt fasaden ordentligt på gaveln tog vi bort några buskar. Här har vi passat på att skapa en uteplats som ersättning, så man kan sitta i söderläge och njuta av solen, med fasaden som fint vindlä.

renovering renovering renovering renovering

Kommentera

Om Gullmarsgården

Gullmarsgården erbjuder en vårdkedja av boende, för vuxna med missbruk och psykiskt funktionshinder. Vi bygger på relationer och på att bemöta de boende på ett förtroendefullt sätt.
Vi är ett mellanvårdsalternativ för människor som antingen bundits till en allt för sluten vård eller som riskerar social utslagning. Hos oss upplever man Struktur, Trygghet, Relationer och Delaktighet. Vi ser människor förändras!

Mer om Gullmarsgården


Webbplatser inom verksamheten

Ur dagboken

 • renovering
  Fasadrenovering
  Under sommaren 2018 fick Gullmarsgården en ny kostym. Nya fönster har satts in...
 • växthuset prunkar
  Växthuset prunkar!
  Växthuset som vi byggde i början av maj är nu en fröjd att...
 • växthus Gullmarsgården
  Växthusbygge
  Nu bygger vi växthus på Gullmarsgården. Vi planerar att växthuset är klart inom...

Adress & hitta hit

Gullmarsgården
Gläborg 66
455 91 Munkedal

Tel: 0524-234 56
E-post: info[@]gullmarsgarden.se
Org.nr: 556794-4094

Hitta hit